فیزیولوژی ورزشی قلبی - عروقی پیشرفته

شابک : 978-600-02-0211-8
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۹۲۰٬۰۰۰ ریال

فیزیولوژی ورزشی قلبی - عروقی پیشرفته، درباره چگونگی تأثیر تمرین ورزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت بر هر یک از اجزاء دستگاه قلبی - عروقی به شکل نظام‌مند و مفصل بحث می‌کند: قلب، عروق، و خون. این کتاب به تعامل درهم تنیده عناصر دستگاه قلبی - عروقی در شرایط استراحتی و هنگام فعالیت ورزشی، هر دو، می‌پردازد؛ و با استفاده از آخرین پژوهش‌های علمی و پزشکی، پاسخ‌ها و سازگاری‌های قلبی و عروقی را در هر دو حالت تمرین‌های ورزشی هوازی و مقاومتی کوتاه‌مدت و بلندمدت بررسی می‌کند. به علاوه، با توجه ویژه به آثار مفید فعالیت ورزشی بر اجزاء دستگاه قلبی - عروقی، درباره سازوکارهایی بحث می‌کند که از راه آن‌ها، فعالیت ورزشی منظم، محافظت از قلب را تأمین می‌کند. سلسله کتاب‌های فیزیولوژی ورزشی پیشرفته هیومن کینتیکز، کتاب‌هایی را برای آشنایی کامل دانشجویان و متخصصان علوم ورزشی با حوزه‌های مربوط به چاپ رسانده است. فیزیولوژی ورزشی قلبی - عروقی پیشرفته، دومین کتاب از این سلسله کتاب‌هاست.

پیشگفتار مترجم

برای مطالعه بیشتر
منابع
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فیزیولوژی ورزشی با گرایش قلب و عروق در مقطـع کـارشنـاسـی ارشـد به عنـوان منبـع اصلـی درس «فیـزیـولوژی ورزشی قلبی - عروقی پیشرفته» به ارزش 2 واحد و همچنین در همین رشته در مقطع دکترا به عنوان منبع اصلی درس «سازگاری قلب - عروق و تنفس در ورزش» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه ‌بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.