نظریه محض حقوق و دولت

شابک : 978-600-02-0410-5
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۷۰٬۰۰۰ ریال

اگر توجه خود را تنها به یک قاعده منفرد معطوف سازیم، محال است ماهیت حقوق را درک کنیم. روابطی که قواعد خاص یک نظم حقوقی را به یکدیگر مربوط می‌سازد برای فهم ماهیت حقوق جنبه اساسی دارد. تنها بر پایه فهم روشن روابطی که نظم حقوقی را تشکیل می‌دهند می‌توان ماهیت حقوق را به طور کامل درک کرد ... بنابراین هر قاعده حقوقی، موجودات انسانی را ملزم می‌نماید که تحت شرایط و احوال معین، رفتار معینی را مراعات کنند ... . علاوه بر حقوق، نظم‌های دیگر رفتار انسانی مانند اخلاق و مذهب وجود دارد. یک تعریف از حقوق باید مشخص سازد که حقوق از چه جهاتی با این گونه نظم‌های دیگر رفتار انسانی تفاوت دارد ... به علاوه آثار جدید فلسفه حقوق نشان می‌دهد که چگونه یک جهت‌گیری سیاسی تعریف حقوق را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

پیشگفتار
بخش اول: حقوق
فصل اول: نظم حقوقی در حالت سکون
فصل دوم: دینامیک حقوق
بخش دوم: دولت
فصل سوم: حقوق و دولت
فصل چهارم: دولت و حقوق بین‌الملل

این کتاب به عنوان اثر مبنایی برای دروس «فلسفه حقوق» و «حقوق عمومی در اسلام» رشته حقوق گرایش «حقوق عمومی در اسلام» برای همه مقاطع پیش‌بینی شده است و همچنین برای دانشجویان رشته‌های علوم سیاسی مقطع کارشناسی درس حقوق اساسی و برای دانشجویان رشته اقتصاد مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان درس کمکی «اقتصاد بخش عمومی» و «اقتصاد و حقوق» مورد استفاده قرار می‌گیرد.