حق تعیین سرنوشت و حقوق ملت‌ها

شابک : 978-600-02-2169-0
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۴۰۰٬۰۰۰ ریال

هدف از تدوین این کتاب آن است که از دیدگاهی بین‌رشته‌ای به اصل/ حق تعیین سرنوشت بنگرد. طرح یک مسئله از دیدگاه‌ها و چشم‌اندازهای مختلف دستاوردهای علمی و عملی فراوانی دارد. محور اصلی مباحث کتاب تقسیم حق تعیین سرنوشت به دو بعد داخلی و خارجی است. مفهوم حق تعیین سرنوشت در بعد داخلی به شکل دموکراتیک حکومت ـ با مشارکت هرچه گستردهتر مردم، و به عبارت دیگر قاعده‌مند کردن روابط حکومت‌کنندگان و حکومت‌شوندگان بر اساس اصول دموکراسی و حقوق بشر ـ و در بعد خارجی به حق مردم در تعیین وضعیت بین‌المللی خود و استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ملت اشاره دارد.

فصل اول: ماهیت و ابعاد حق تعیین سرنوشت
فصل دوم: ابعاد داخلی حق تعیین سرنوشت
فصل سوم: حق تعیین سرنوشت و ابعاد بین‌المللی آن
فصل چهارم: حق تعیین سرنوشت از دیدگاه اسلام و دیگر مکاتب

نتیجه و جمع‌بندی
فهرست منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته حقوق بشر در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «حق تعیین سرنوشت و حقوق ملت‌ها» تدوین شده است و برای دیگر دروس مرتبط در رشته‌هایی همچون حقوق و علوم سیاسی قابل استفاده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.