جامعه‌شناسی برای مددکاران اجتماعی

شابک : 978-964-530-680-7
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۲۵٬۰۰۰ ریال

«مددکاری پدیده‌ای با ساختار اجتماعی است که با توجه به موقعیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی‌ای که در آن به اجرا در می‌آید، تعریف شده است» (پین، 1991: 7). هدف این کتاب، آشناسازی دانشجویان مددکاری اجتماعی با جامعه‌شناسی و راههایی است که نظریه‌ها و دیدگاههای جامعه‌شناختی می‌توانند از خلال آن به شناخت ایشان از پیشینه، نقش و هدف مددکاری اجتماعی در جامعه معاصر، کمک کنند. در واقع مددکاران هر روز با شماری از افراد و گروههای آسیب‌پذیر و حاشیه‌ای جامعه روبه‌رو می‌شوند و جامعه‌شناسی به آنها کمک می‌کند که ماهیت نابرابریهای موجود در جامعه و شکل‌گیری طبقه محروم و غیرمحروم را شناخته، توصیف کرده و به اقدامات ضد تبعیض بپردازند. خط‌ مشیهای این اثر به دانشجویان و مددکاران نشان می‌دهد که جامعه‌شناسی چگونه می‌تواند به آنها کمک کند تا زمینه‌های عمل مددکاری اجتماعی و تأثیرات ساختاری و اختصاصی مؤثر بر آن و مؤثر بر تغییر اجتماعی را درک کنند.

فهرست شکلها
فهرست جدولها
فصل اول: جامعه‌شناسی و مسائل مهم
فصل دوم: نظریه‌های مهم جامعه‌شناختی
فصل سوم: طبقه اجتماعی، فقر و محرومیت اجتماعی
فصل چهارم: جرم و انحراف
فصل پنجم: جنسیت
فصل ششم: نژاد و قومیت
فصل هفتم: رفتار جنسی
فصل هشتم: خانواده و تغییر
فصل نهم: دوران کودکی
فصل دهم: سالمندی
فصل یازدهم: سلامت و ناتوانی
فصل دوازدهم: بهداشت روانی
نتیجه‌گیری
منابع مفید
منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مددکاری اجتماعی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع کمکی درسهای «آسیب‌شناسی اجتماعی» و «حقوق خانواده» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.