مجموعه مقاله‌های سمینار بررسی ادبیات انقلاب اسلامی

نویسنده (ها) : سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)
Vida Shaghaghi , PHD
آخرین بروزرسانی : ۲۰ مهر ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۷۳
شابک : 964-459-102-x
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۶٬۷۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

این کتاب دربردارنده مقاله‌های سمینار بررسی انقلاب اسلامی است که به همت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) از سوم تا پنجم دی ماه 1370 برگزار گردیده است.انقلاب عظیم اسلامی ایران، از بزرگ‌ترین حوادث قرن و در شمار بزرگ‌ترین حوادث دینی ـ سیاسی در عالم اسلام است. این انقلاب، ادبیاتی فراخور خودش داشته و ملّت ایران با سابقه ادبیات غنی و فرهنگ پربار دینی وقتی در بطن انقلاب دینی عظیم قرار گرفته و مقاومتی پولادگونه در طول جنگ تحمیلی و پس از آن داشته است، ادبیاتی به گستردگی آن انقلاب، به همان عمق و صفا و پاکیزگی، به وجود آورده است. سازمان «سمت»، پرداختن به ادبیات انقلاب و ثبت و ضبط و تحلیل و بررسی آن را وظیفه حتمی خود دانسته و برای نیل به این مقصود به تشکیل سمیناری اقدام کرده است که این کتاب حاصل و خلاصه آن است.

این کتاب دیگر چاپ نمی‌شود.

این کتاب دربردارنده مقاله‌های سمینار بررسی انقلاب اسلامی (سوم تا پنجم دی‌ماه 1370) است، به جامعه علمی و ادبی کشور عرضه می‌شود و استادان و دانشجویان نیز می‌توانند به منزله کتاب کمک درسی در درس‌های «انقلاب اسلامی ایران و زمینه‌های ادبی آن» و «ادبیات معاصر» از آن استفاده کنند.