«سمت» و پیشرفت صدونه رتبه‌ای در ارزیابی کیفیت وب‌گاه‌ها و خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی

سازمان مطالعه و تدوین (سمت) در میان ۱۶۲ دستگاه اجرایی، در رتبه ۴۴ ایستاد.

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در ارزیابی کیفیت وب‌گاه‌ها و خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم اسلامی و انسانی دانشگاه‌ها، با ۱۰۹ رتبه پیشرفت نسبت به دور قبل ارزیابی، در میان ۱۶۲ دستگاه اجرایی رتبه ۴۴ را از آن خود کرد. این ارزیابی از آذر تا اسفند سال گذشته به انجام رسید.
«سمت» در میان مؤسسات و مراکز زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بالاتر از سازمان امور دانشجویان، مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، در رتبه ۶ ایستاد.
در این ارزیابی از مواردی چون حضور و مشارکت فعال نماینده دستگاه در فرآیند ارزیابی و تلاش در جهت بهبود ارائه خدمات الکترونیکی، چابک‌بودن دستگاه در پیگیری، پیاده‌سازی و اجرای توصیه‌های ارزیاب مربوطه وفق شاخص‌های ارزیابی، اهتمام دستگاه در الکترونیکی نمودن خدمات شناسه‌دار تکلیفی، پیاده‌سازی مطلوب میز خدمت، سامانه شفافیت و سامانه مشارکت الکترونیکی منطبق با شاخص‌های دولت الکترونیکی و پتانسیل بالای دستگاه در ارتقای رتبه کل در ارزیابی آتی به عنوان نقاط قوت یاد شده است.

کلید واژه ها: ارزیابی کیفیت وب‌گاه‌ها و خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی سازمان سمت