دیدار رئیس دفتر قم سازمان «سمت» از مرکز پژوهشی مبنا

دیدار رئیس دفتر قم سازمان «سمت» از مرکز پژوهشی مبنا

به گزارش روابط عمومی «سمت» حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین انصاری رئیس دفتر قم سازمان «سمت»، با حضور در مرکز پژوهشی مبنا با مدیران این مرکز پژوهشی دیدار و در راستای ایجاد همکاری‌های متقابل و استفاده از ظرفیت‌های علمی پژوهشی مرکز مبنا برای تهیه محتوای متون درسی دانشگاهی و برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی گفت‌وگو و تبادل‌نظر کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری رئیس دفتر سازمان «سمت» در قم، در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از رونق و بالندگی علمی این مرکز پژوهشی، با معرفی اجمالی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی «سمت»، به زمینه‌های مشترک همکاری و تعاملی اشاره کرد. ایشان در ادامه افزود: "همکاری بین این دو مجموعه امر خجسته‌ای است و نیاز است کتب مورد نیاز دانشجویان در هر دوره‌ای بازنویسی و از سوی صاحب‌نظران و استادان این عرصه بررسی و تجدیدنظر شود."

در پایان این جلسه نیز مقرر شد در دو بخش تألیف و ترجمه آثار علمی _ پژوهشی و ارزیابی و نظارت علمی برای کتب درسی همکاری‌های لازم صورت گیرد و به‌منظور هم‌افزایی و هماهنگی هر چه بیشتر جلساتی دیگری  نیز بین این دو مجموعه برگزار شود.

کلید واژه ها: مرکز پژوهشی سمت همکاری مرکز پژوهشی مبنا دفتر قم حسین انصاری رئیس دفتر قم