برگزاری نشست علمی کتاب «مبانی کارآفرینی در ورزش» در سرای علمی-فرهنگی دانشگاهی نمایشگاه کتاب تهران

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۴ کد : ۵۵۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۴۰
نشست علمی کتاب «مبانی کارآفرینی در ورزش» در سرای علمی-فرهنگی دانشگاهی سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.
برگزاری نشست علمی کتاب «مبانی کارآفرینی در ورزش» در سرای علمی-فرهنگی دانشگاهی نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، نشست رونمایی از کتاب «مبانی کارآفرینی در ورزش» با حضور دکتر ملیحه صابری نجف‌آبادی، معاون پژوهشی سمت، دکتر ناصر غلامی، نویسنده کتاب مبانی کارآفرینی در ورزش و مهندس شاپور خاکبیز، کارآفرین در حوزه ورزش روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سرای علمی-فرهنگی دانشگاهی سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

دکتر ناصر غلامی، نویسنده کتاب در ابتدای نشست ضمن خوشامدگویی به حضار و تشکر از معاون پژوهشی سازمان «سمت» و شاپور خاکبیز از کارآفرینان پیشکسوت ورزش کشور سخنان خود را آغاز کرد.

غلامی گفت: کتاب مبانی کارآفرینی در ورزش، کتابی است که با همکاری دکتر کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با رویکرد کاربردی تدوین شده است. اینکه ما چطور از ساعات ورزش و تربیت بدنی نوجوانان و دانشجویان استفاده کنیم برای ترویج کارآفرینانه ورزش که موضوع اصلی کتاب حال حاضر است. بغیر از مسئله اصلی سلامت ذهن و بدن که یکی از مهم‌ترین مسائل ورزش است، ما نگاهمان این است که از طریق ورزش نگرش کارآفرینانه و کسب‌وکار  ورزشی را ترویج دهیم. در مدارس زنگ بازی و ورزش فرصتی است برای ارزش آفرینی ما در توسعه کسب و کار ورزش و اینکه معلمان ما بتوانند از طریق بازی، نگرش کارآفرینی به ورزش را منتقل کنند.

غلامی در ادامه گفت: در این کتاب به مسائلی همچون اهمیت و ضرورت ورزش، چرا در ورزش نگاه کارآفرینانه داشته باشیم، پرداختن به طراحی مدل کسب و کار، ارائه مثال های ورزشی و چگونگی طراحی مدل های کسب و کار، ایجاد نگرش کارآفرینانه و بعد ایجاد مشاغل ورزشی، انواع فرصت های ورزشی و تعدادی از کسب و کار های نوپا ورزشی معرفی و پرداخته شده است. در این کتاب تلاش شده تا رویکرد کاربردی و اثر گزاری بر روی معلمین و دانشجو معلم ها و مخاطبینی که کتاب را مطالعه می کنند با ارزش های این حیطه آشنا شوند و بتوانند به ایجاد خدمات بالاتر و بهتری در آینده بپردازند، کسب و کار های ورزشی می توانند ارزش اجتماعی نیز داشته باشند.

دکتر ناصر غلامی نویسنده کتاب گفت: این کتاب جزء کتاب‌های درسی دانشگاهی محسوب می‌شود و برای درس کارآفرینی در کارشناسی و کارشناسی‌ارشد تربیت بدنی ورزشی است. کتاب رویکرد میان رشته ورزشی و کارآفرینی کسب‌وکار دارد. که البته ظاهرا در کسب و کارهای نوین و استارتاپ‌های جدید بحث‌های جدیدی عنوان شده که می‌تواند برای کسب و کار ورزشی مهم باشند و باعث ایجاد این کسب‌وکارها شوند. امروز بحث ارتباط صنعت و دانشگاه خیلی مطرح است و این کتاب می‌تواند نقطه عطفی در زمینه توسعه کسب و کار در ورزش باشد که ما بتوانیم از این طریق اشتیاقی در دانشگاه ایجاد کنیم و این کتاب می‌تواند فرصت خوبی را در این ضمینه برای دانشجویان فراهم کند که دانشجو رویکرد مالی به ورزش نداشته باشد و رویکرد جرکتی را نیز شامل شود.

غلامی در پایان گفت: امید است با تولید این چنین کتاب‌ها و پژوهش‌هایی که در آینده در زمینه رونق کسب‌وکارهای ورزشی، زمینه پزشکی و زمینه‌های روحی و روانی ورزشی مفید باشند و جامعه را با جامعه صنعتی آشنا کنند.

شاپور خاکبیز کارآفرین حوزه ورزش گفت: این کتاب در واقع راهکار ایجاد و داشتن ذهن خلاق، شاداب را آموزش می‌دهد. زمانی که ما ذهنیت شاداب را ایجاد می‌کنیم، دو تصمیم‌گیری به وجود می‌آید که یا قصد این را داریم که کارآفرین خودمان باشیم با توجه به نکات مثبت ایجاد کارآفرینی، یا اینکه کارمند باشیم. همه قصد این که کارآفرین باشند را ندارند و می‌خواهند از سازمان و شرکتی کارمند باشند. خیلی از کارمندهای شرکت‌های مختلف که ما هم می‌شناسیم‌شان هستند که توانستند شرکتی را از برشکستگی نجات دهند.

خاکبیز در آخر افزود: نگاه من به این کتاب این طور هست که آگاهی‌هایی که در کتاب و پایه‌های ابتدای کتاب آغاز شده، ذهن افراد را از جوانی و نوجوانی در مدرسه تغییر می‌دهد. در این زمینه موضوعات مختلف برای بررسی و بحث  بسیار زیاد است. یکی از کارهایی که خیلی ارزشمند است این است که کتاب به عنوان کتاب درسی معرفی شده است. امروزه آمار دانشجویان در دانشگاه‌ها بیش از ۵۰ درصد بانوان هستند و اگر از این به بعد از این نوع کتاب‌ها معرفی شود خانم‌ها بیشتر با رویکرد کارآفرینی در ورزش آشنا خواهد شد و با توجه به آگاهی بانوان نسبت به قبل در رابطه با ورزش و با توجه به چشم‌انداز ورزش نشان می‌دهد در آینده با رشد بیشتری مواجه خواهیم بود که همین الان هم قابل مشاهده در دانشگاه‌هاست برای مثال تعداد مدال‌های بین‌المللی خانم‌ها ر مسابقات جهانی افزایش پیدا کرده و همچنین تعداد حضور خانم‌ها نسبت به دهه‌های قبل افزایش پیدا کرده این موضوع فوق‌العاده حائز اهمیت است هرچه خانم‌ها به ورزش بپردازند آن خانواده از سلامت ذهنی بالاتری برخوردار است و این ایجاد فرهنگ که از اهمیت بالایی هم برخوردار است در خانواده‌ها بیشتر بستگی به خانم‌های هر خانواده دارد.

کلید واژه ها: سی و چهارمین نمایشگاه کتاب مبانی کارآفرینی در ورزش نشست علمی


( ۱ )

نظر شما :