فعالیت‌های امور بین‌الملل «سمت»

رونمایی از کتاب آموزش مقدماتی زبان و ادبیات فارسی به بوسنیایی زبان‌ها در سرای بین‌الملل
فعالیت‌های امور بین‌الملل «سمت»

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر حسین‌علی سبزه رئیس کمیته بین‌الملل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از غرفۀ بخش دانشگاهی «سمت» ‌‌بازدید کرد و با آخرین آثار «سمت» آشنا شد. امروز شنبه ۲۳ اردیبهشت و در چهارمین روز از سی‌و‌چهارمین نمایشگاه کتاب تهران از کتاب آموزش مقدماتی زبان و ادبیات فارسی به بوسنیایی زبان‌ها، رونمایی خواهد شد. این کتاب نوشتۀ دکتر حسین هاجری، عضو هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی وابسته به «سمت» است که پیش از این در نمایشگاه بین‌المللی کتاب سارایوو، جایزه بهترین کتاب درسی دانشگاهی را از آن خود کرده بود.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب سی و چهارمین نمایشگاه کتاب سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه