رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» را منصوب کرد.
رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر سید حسن میر فخرایی را به‌عنوان رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی این سازمان منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی رئیس سازمان آماده است:

«با عنایت به تعهد و شایستگی‌های فردی، علمی و تخصصی جنابعالی، بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی، به موجب این حکم جنابعالی را با حفظ سمت فعلی، از تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۸ به عنوان رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان منصوب می‌نمایم.
توفیق روز افزون جنابعالی را در خدمت به جامعه دانشگاهی و میهن اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده و امیدوارم با توجه به تجارب ارزنده و با سعی و اهتمام حضرتعالی گامهای موثری در تدوین آثار علمی و طرح‌های ملی برداشته شود.»

کلید واژه ها: رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی انتصابات انتصاب دکتر سید حسن میرفخرایی رئیس پژوهشکده

( ۱ )