سرپرست معاونت نظارت علمی ـ فنی  سازمان «سمت» منصوب شد

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۵۷ کد : ۳۹۷ اخبار
سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست معاونت نظارت علمی ـ فنی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست معاونت نظارت علمی ـ فنی  سازمان «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر سیدحسن میرفخرایی را به‌عنوان سرپرست معاونت نظارت علمی ـ فنی این سازمان منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی سرپرست سازمان آماده است:

با عنایت به تعهد و شایستگی‌های فردی، توان علمی و تخصصی، ضمن تشکر از زحمات شما در تصدی پست رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی، به موجب این ابلاغ جنابعالی را از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱ به عنوان سرپرست معاونت نظارت علمی ـ فنی سازمان منصوب می‌نمایم. توفیق روز افزون جنابعالی را در خدمت به جامعه دانشگاهی و میهن اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده و امید است با توجه به تجارب ارزنده و با سعی و اهتمام حضرتعالی گام‌های موثری در تدوین آثار علمی و طرح‌های ملی برداشته شود.

کلید واژه ها: دکتر سید حسن میرفخرایی دکتر داود مهدوی‌زادگان معاونت نظارت علمی فنی انتصابات انتصاب

( ۹ )