سرپرست جدید معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

۲۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۸ کد : ۳۷۸ اخبار
سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست جدید معاونت اجرایی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست جدید معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر امین حکیم را به‌عنوان سرپرست جدید معاونت اجرایی این سازمان منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی سرپرست سازمان آماده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و حُسن سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ از مورخ ۱۴۰۱۱/۰۱ به سمت سرپرست معاونت اجرایی سازمان «سمت» منصوب می‌شوید. امید است با سعه صدر، تلاش مستمر، هماهنگی، همکاری و بهره‌گیری از نظرات معاونین و مدیران محترم سازمان و با استفاده از سایر امکانات و ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی برآیید. آرزومندم در راستای امور محوله و پیشگیری از توقف امور در این شرایط حساس موفق و سربلند باشید. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خدای سبحان خواستارم.

کلید واژه ها: انتصاب انتصابات معاونت اجرایی دکتر امین حکیم

( ۲۴ )