سرپرست «سمت» رحلت حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.

حجت‌الاسلام داود مهدوی‌زادگان سرپرست «سازمان مطالعه و تدوین» رحلت مرجع عالی‌قدر تقلید حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.
سرپرست «سمت» رحلت حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»؛ حجت‌الاسلام دکتر داود مهدوی‌زادگان سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی رحلت مرجع عالی‌قدر تقلید حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت سرپرست سازمان «سمت» آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ

ضایعه ارتحال ملکوتی مرجع عالی‌قدر جهان تشیع، فقیه و مجتهد وارسته، شیخ الفقهاء حضرت آیت‌الله حاج شیخ لطف‌الله صافی گلپایگانی قدس الله نفسه الزکیة، مصیبت جانکاهی است که غم عمیقی را برای حوزه‌های علمیه و قاطبه ملت ایران و مسلمین موجب گشت.

ایشان که در محضر علمای بی‌بدیلی تلمذ نموده بود، با پیروزی انقلاب اسلامی ایران از یاران صدیق و همراهان باوفای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری گشت و در برهه‌های حساس به ایفای نقش مؤثر در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی پرداخت و با نگارش آثار ارزشمند و تدریس معارف ناب اسلامی در مسیر تبیین و تبلیغ ارزش‌های دین مبین اسلام و تربیت طلاب فاضل گام برداشت.

سازمان «سمت» ضایعه تأسف‌بار درگذشت حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه) را محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (دام‌الله‌عزه)، مراجع بزرگوار جهان تشیع (ادام‌الله‌عزهم)، حوزه‌های علمیه، بیت معزّز و مکرم و ارادتمندان محترم ایشان تسلیت عرض می‌کند.

کلید واژه ها: تسلیت گلپایگانی صافی گلپایگانی پیام تسلیت درگذشت