پیوند برنامه درسی با آموزش عالی

شابک : 978-600-02-2440-0
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۸۴۰٬۰۰۰ ریال

برنامه درسی در آموزش عالی یکی از قلمروهای جدید و مورد توجه در حوزه آموزش عالی و مطالعات برنامه درسی است که از توجه روزافزونی برخوردار شده است. در طی دهه گذشته، آثار و منابع مختلفی برای تبیین ابعاد مختلف نظری و عملی برنامه درسی در آموزش عالی منتشر شده‌اند که در مقایسه با حیطه‌های آموزش عالی و مطالعات برنامه درسی، اگرچه ناچیزند اما قابل توجه و نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه روزافزون مطالعات برنامه درسی در آموزش عالی‌اند. در کتاب پیوند برنامه درسی با آموزش عالی، بارنت و کوت، با رویکردی متفاوت تلاش کرده‌اند تا با رویکردی مفهومی، پیوند برنامه درسی با آموزش عالی را رقم بزنند. در بخش اول، مفهوم برنامه درسی و جایگاه آن در آموزش عالی مورد بحث قرار گرفته است. در بخش دوم، مؤلفه‌ها یا ابعاد طرح برنامه درسی در حوزه‌های دانستن، عمل کردن و بودن در رشته‌ها و قلمروهای اساسی برنامه درسی و تفاوت اهمیت و جایگاه مؤلفه‌های این طرح در رشته‌های مختلف مورد بحث قرار می‌گیرد. نهایتاً بحث با ارائه دورنمایی از درگیرکردن برنامه درسی، دانشجویان و اساتید به پایان می‌رسد.

مقدمه

بخش اول: فرصت برنامه درسی
فصل اول: برنامه درسی: واژه‌ای مفقود
فصل دوم: فهم برنامه درسی
فصل سوم: آموزش عالی برای عصر عدم قطعیت
فصل چهارم: شکل‌دهی به برنامه درسی

بخش دوم: نشانه‌های حیات برنامه درسی
فصل پنجم: یک طرح
فصل ششم: دانستن
فصل هفتم: عمل‌کردن
فصل هشتم: بودن

بخش سوم: دورنمایی از درگیر شدن
فصل نهم: درگیر کردن برنامه درسی
فصل دهم: درگیر کردن دانشجویان
فصل یازدهم: درگیر کردن اساتید

خلاصه نظرات و واکنش‌ها
ضمیمه
منابع و مآخذ
انجمن تحقیقات آموزش عالی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم تربیتی (گرایش برنامه‌ریزی درسی) در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان منبع کمک‌درسی «برنامه‌ریزی درسی در آموزش عالی» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌مندان نیز از آن بهره‏‌مند شوند.