روش‌ها و تکنیک‌های آموزش و بهسازی

شابک : 978-600-02-2673-2
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۲۴۰٬۰۰۰ ریال

در این کتاب تلاش شده است با بررسی مهم‌‌ترین آثار منتشرشده در حوزه راهبردهای تدریس و توسعه منابع انسانی، به طور اخص روش‌‌های آموزش کارکنان تشریح شود. روش‌‌ها با توجه به آخرین تحولات روان‌‌شناسی و بر مبنای آثار بزرگ این رشته نگاشته شده‌‌اند و سه حوزه روش‌های کلاسیک، راهبردهای حین شغل و راهکارهای آموزش مجازی را شامل می‌شوند. سازمان‌های موفق سازمان‌هایی هستند که بتوانند بنا بر نیاز و با توجه به شرایط خود این روش‌ها را به طور متعادل به کار گیرند. تأکید بیش از حد و غیرمنطقی بر هر کدام از روش‌های فوق نه تنها مانع اثربخشی است، بلکه نوعی روزمرگی را نیز در وضعیت کاری ادارات آموزش ایجاد خواهد کرد. نکته شایان توجه این است که به کارگیری روش‌های توصیه‌شده در این کتاب به طور نظام‌مند صورت پذیرفته است و زیرنظام‌هایی چون نیازسنجی، طراحی و برنامه‌ریزی آموزشی، ارزشیابی آموزشی و حتی بهبود عملکرد به عنوان شاخص‌هایی مهم در انتخاب هر روش مدنظر قرار گرفته‌اند.

مقدمه

فصل اول: آموزش و بهسازی منابع انسانی: مفاهیم اساسی
فصل دوم: روان‌شناسی یادگیری و انگیزش
فصل سوم: مبانی نظری آموزش بزرگسالان در سازمان
فصل چهارم: روش‌های آموزش کلاسیک (مبتنی بر کلاس درس)
فصل پنجم: راهکارهای بهسازی و روش‌های آموزش حین شغل
فصل ششم: روش‌های آموزش الکترونیکی و تلفیقی
فصل هفتم: سازمان یادگیرنده و یادگیری سازمانی

منابع و مآخذ

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش مدیریت آموزشی به عنوان منبع اصلی درس «روش‌ها و تکنیک‌های آموزش و بهسازی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.