تاریخ فلسفه غرب (۵): تجربه‌گرایان

شابک : 978-600-02-2361-8
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۷۲۰٬۰۰۰ ریال

تجربه‌گرایان، جلد پنجم از مجموعه تاریخ فلسفه غرب انتشارات دانشگاه آکسفورد است که در سال 1988 منتشر شد. نویسنده کتاب، راجر استوارت وولهاوس (1940-2011)، استاد فلسفه در دانشگاه یورک بود. گرچه کتاب به نام «تجربه‌گرایان» خوانده شده است، اما تمامی فلاسفه‌ای را که ذیل این نام طبقه‌بندی شده‌اند دربر نمی‌گیرد. نویسنده ذیل عنوان‌های فرانسیس بیکن، توماس هابز، پییر گاسندی، انجمن سلطنتی پیشبرد دانش طبیعی لندن، جان لاک، جرج بارکلی و دیوید هیوم، دیدگاه‌ها و استدلال‌های تعدادی از اولین فلاسفه مدرن را درباره نقش و اهمیت تجربه و مشاهده بررسی می‌کند و می‌کوشد با محوریت پرسش از منشأ شناخت، طیف متنوعی از تجربه‌گرایی را معرفی کند. وولهاوس نه تنها دیدگاه‌های این متفکران را در بستر فرهنگی زمانه خودشان بررسی می‌کند، بلکه به اهمیت آنها برای قرن بیستم نیز توجه دارد.

پیشگفتار مترجم

فصل اول: مقدمه
فصل دوم: فرانسیس بیکن (1561ـ1626)
فصل سوم: توماس هابز (1588ـ1679)
فصل چهارم: پی‌یر گاسندی (1592ـ1655)
فصل پنجم: انجمن سلطنتی پیشبرد دانش طبیعی لندن (تأسیس 1660)
فصل ششم: جان لاک (1632ـ1704)
فصل هفتم: جرج بارکلی (1685ـ1753)
فصل هشتم: دیوید هیوم (1711ـ1776)

منابع
واژه‌نامه (انگلیسی به فارسی)

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فلسفه در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی برای درس «تاریخ فلسفه جدید 2» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.