آمار توصیفی در علوم تربیتی

شابک : 978-600-02-0721-2
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۶۵۰٬۰۰۰ ریال

کتاب حاضر حاصل سالها تدریس نویسنده در مقاطع مختلف تحصیلی است و با دو هدف تدوین شده: نخست، آشنایی مخاطبان با مباحث آمار توصیفی و ایجاد توانایی برای بهره‌گیری از مفاهیم و روش‌های آمار توصیفی در سامان دادن، خلاصه کردن و توصیف اطلاعات به‌دست‌آمده و در نهایت انجام دادن پژوهش‌های توصیفی؛ و سپس، آشنایی با مفاهیم و روش‌های آمار توصیفی به منظور مطالعه و درک مفاهیم آماری مورد استفاده در منابع علمی و پژوهشی. نویسنده کوشیده است مباحث آمار توصیفی را با زبانی ساده و تا حد ممکن دور از عملیات ریاضی بیان کند. وی فرمول‌های آماری را ابتدا به صورت مفهومی همراه با مثال بیان کرده و سپس آنها را در قالب عملیاتی و محاسباتی همراه با تمرین نشان داده است. او برای ارائه مراحل مختلف محاسبات و درک بهتر و عمیق‌تر مطالب از نمونه‌های نسبتاً کم‌حجم‌تر استفاده کرده و همراه با روش‌های مفهومی و عملیاتی برای انجام دادن محاسبات، از نرم‌افزارهای آماری نیز کمک گرفته است.

پیشگفتار
فصل اول: آشنایی با مفاهیم آمار
فصل دوم: توزیع داده‌ها
فصل سوم: نمایش تصویری داده‌ها
فصل چهارم: توصیف داده‌ها با استفاده از شاخص‌های مرکزی (گرایش به مرکز)
فصل پنجم: توصیف داده‌ها با استفاده از شاخص‌های پراکندگی (تغییرپذیری)
فصل ششم: احتمالات، توزیع‌های نرمال و نمره‌های معیار (استاندارد)
فصل هفتم: توزیع‌های مشترک و همبستگی‌ها
جدول‌های آماری
منابع
واژه‌نامه
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «آمار توصیفی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.