راهنمای تحقیق و نگارش در هنر

شابک : 978-964-530-761-3
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۲٬۵۴۰٬۰۰۰ ریال

هنرمندان، خواه ناخواه محقق‌اند زیرا هر آفرینش هنری بنا به ضرورت با تفحص و جستجو آمیخته است. با این وجود آنها نیز همچون اهالی حوزه‌های دیگر، نیازمند اصول جهانی تحقیق و نگارش‌اند؛ اصولی که اندیشمندان، از هر زبان و ملتی، آن را می‌شناسند و همچون زبانی مشترک و جهانی به کارش می‌برند. کتاب راهنمای تحقیق و نگارش در هنر اثر ارزشمند سیلوان بارنت، استاد و محقق نامدار هنر است که تلاش کرده راهنمایی مختص دانشجویان و محققان رشته‌های هنرهای تجسمی فراهم آورد و این دقیقاً همان نمونه نایابی است که جامعه هنرمندان و پژوهشگران ایرانی به آن نیاز دارد. بسی جای تأسف است که طی پنجاه سال گذشته، در بازار کتاب کشورمان، حتی یک کتاب هم به عنوان نمونه در این زمینه پدید نیامده است و تاکنون دانشجویان و پژوهشگران به ناچار از کتب مختص رشته‌های دیگر بهره برده‌اند.

پیشگفتار

فصل اول: نگارش متنهای هنری
فصل دوم: تجزیه و تحلیل آثار هنری
فصل سوم: نگارش قیاسی
فصل چهارم: نگارش نقد و بررسی نمایشگاه
فصل پنجم: چگونگی نگارش مقاله‌ای کارآمد
فصل ششم: سبک نگارش
فصل هفتم: رویکردهای مختلف در نقد هنری
فصل هشتم: پژوهش‌ تاریخی هنر
فصل نهم: نگارش مقاله تحقیقی
فصل دهم: شکل ظاهری دست‌نوشته
فصل یازدهم: امتحانات تشریحی

کتابنامه
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته هنر در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «روش تحقیق» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. اما خواندن آن برای علاقه‌مندان به انواع هنرهای تجسمی خالی از لطف نیست و مطالب آن برای هنرمندان حرفه‌ای و نیز هنردوستانی که به نگارش و نقد هنری علاقه دارند، می‌تواند بسیار آموزنده باشد.

سمیه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۳:۵۸
ممنون. از این جهت عرض گفتم که در پیشگفتار نمونه ای که برای دانلود قرار دادید توضیحاتی درمورد چاپ هفتم کتاب داده شده.
سمیه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۳
سلام. چاپ هفتم کتاب رو ندارید؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
پاسخ مدیر سایت ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶

با سلام، اخرین نوبت چاپ ششم می باشد.