دستور زبان مقایسه‌ای فرانسه و فارسی

شابک : 978-600-02-0333-7
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۸۲۰٬۰۰۰ ریال

قواعد زبان خارجی را هنگامی بهتر و راحت‌تر درک می‌کنیم که قواعد دستوری زبان مادری خود را خوب بدانیم. کتاب حاضر با تکیه بر همین اصل یادگیری، در نه فصل مستقل، به بررسی مهم‌ترین مقوله‌های دستوریِ دو زبان فرانسه و فارسی و مقایسه آنها می‌پردازد. مؤلف کوشیده است با ذکر مثال‌های گوناگون از هر دو زبان و ترجمه آنها، موضوع مورد نظر را به‌خوبی تبیین کند. مطالعه این درسنامه و حل تمرین‌های آن می‌تواند علاوه بر ارتقای سطح دانش زبانی دانشجویان، سبب تقویت مهارت‌های آنها در دروس ترجمه نیز بشود.

پیشگفتار

فصل اول: حرف تعریف
فصل دوم: اسم
فصل سوم: صفت
فصل چهارم: ضمیر
فصل پنجم: فعل
فصل ششم: موارد کاربرد وجوه و زمان‌ها
فصل هفتم: قید
فصل هشتم: حرف اضافه
فصل نهم: حرف ربط

کتابنامه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مترجمی زبان فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «دستور مقابله‌ای زبان فرانسه و فارسی» به ارزش 2 واحد و در مقطع کارشناسی زبان فرانسه (همه گرایش‌ها) به‌ عنوان منبع فرعی درس «گرامر و دیکته 4» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.