برگزاری چهارمین همایش «علوم انسانی – اسلامی، پژوهش و فناوری» همزمان با هفته پژوهش

با مشارکت و همکاری سازمان مطالعه و تدوین «سمت» و مجمع پژوهشگاه‌های علوم انسانی – اسلامی، همزمان با هفته پژوهش چهارمین همایش «علوم انسانی – اسلامی، پژوهش و فناوری» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی «سمت»، همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۲، چهارمین همایش "علوم انسانی – اسلامی، پژوهش و فناوری"به همت مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی – اسلامی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با مشارکت و همکاری سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی «سمت» و سایر مراکز علمی پژوهشی قم، در قالب سلسله نشست‌ها و کرسی‌های علمی ترویجی با محوریت ۱۰ عنوان ذیل از تاریخ ۱۸ لغایت ۳۰ آذر ماه در قم برگزار خواهد شد.

۱. قرآن و حدیث و علوم انسانی - اسلامی؛

۲. بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور؛