برگزاری کارگاه آموزشی «کتاب دانشگاهی در آموزش مجازی و آنلاین»

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با عنوان «کتاب دانشگاهی در آموزش مجازی و آنلاین» در «سمت» برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی «کتاب دانشگاهی در آموزش مجازی و آنلاین»

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی، روز دوشنبه بیست‌وهشتم آذر به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با عنوان «کتاب دانشگاهی در آموزش مجازی و آنلاین» را برگزار کرد. دکتر امیرعلی مازندرانی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی «سمت» در رشته روانشناسی، مدرس این کارگاه برای اساتید و علاقه‌مندان بود. دکتر مازندرانی به عنوان مقدمه به تغییرات آموزش در دو جنبه تغییر نحوة تعامل استاد با دانشجو و تغییر در منابع آموزشی اشاره کرد و در بیان تغییر در منابع آموزشی به مسائلی چون فرصت‌ها و محدودیت‌های آموزش آنلاین، افزایش علاقه به منابع دیجیتال تأثیر جهان‌گیری بیماری کووید-19 پرداخت. این عضو هیئت‌علمی «سمت» در اهمیت حفظ کتاب‌های درسی سنتی نیز نکات قابل تاملی را مطرح کرد.

دکتر مازندرانی با طرح این سئوال که کتاب چیست؟ به دلایل اهمیت تعریف کتاب و ابهام‌هایی که در تعریف کتاب وجود دارد اشاره کرد و در قسمت پایانی کارگاه خود به افسانه یا واقعیت بودن مفهوم دانشجویان نسل دیجیتال پرداخت.

کلید واژه ها: هفته پژوهش آموزش مجازی امیرعلی مازندرانی