برگزاری کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی تألیف کتاب درسی دانشگاهی

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با عنوان «برنامه‌ریزی تألیف کتاب درسی دانشگاهی» در «سمت» برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی تألیف کتاب درسی دانشگاهی

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی، روز چهارشنبه بیست‌وسوم آذر به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با عنوان «برنامه‌ریزی تألیف کتاب درسی دانشگاهی» را برگزار کرد. دکتر محمد آرمند عضو هیئت‌علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی «سمت» در رشته علوم تربیتی، کارگاه خود را برای اساتید و علاقه‌مندان بیان کرد. دکتر آرمند ضمن تعریف انواع کتب دانشگاهی در سه سطح درسی، کمک‌درسی و مبنایی ویژگی‌ها و کارکرد هر کدام را برشمرد. این عضو هیئت‌علمی «سمت» مخاطب‌شناسی کتاب و پیشینه‌شناسی را از ضروریات پیش از ورود به نگارش کتاب دانست و در ادامه به مراحل تألیف طرح‌نامه کتاب درسی پرداخت.

از دیگر کارگاه‌های برنامه‌ریزی‌شده برای این هفته می‌توان به کارگاه آموزشی مؤلفه‌های فرهنگی در کتاب درسی دانشگاهی، کارگاه آموزشی کتاب دانشگاهی در آموزش مجازی و آنلاین و کارگاه آموزشی کتاب دانشگاهی و تسهیل یادگیری (نظریه‌های یادگیری و الگوهای آموزشی) اشاره کرد. علاقه‌مندان جهت شرکت در این کارگاه‌های رایگان می‌توانند درخواست خود را به نشانی pajuhesh1401@samt.ac.ir ارسال کنند.

کلید واژه ها: کارگاه علمی دکتر محمد آرمند هفته پژوهش