پیام تبریک حجت‌الاسلام ذبیحی به مناسبت روز معلم

رئیس سازمان مطالعه و تدوین پیام تبریکی را به مناسبت روز معلم خطاب به اعضای هیئت‌علمی این سازمان منتشر کرد.
پیام تبریک حجت‌الاسلام ذبیحی به مناسبت روز معلم

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، متن ‍پیام حجت‌الاسلام ذبیحی به شرح زیر است:

به نام آنکه جان را فکرت آموخت

استادان ارجمند؛ اعضای گران‌قدر هیئت‌علمی سازمان «سمت»

دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد بی‌بدیل و معلم فرهیخته، شهید مرتضی مطهری است که به‌درستی روز معلم نام‌گذاری شده است، و نشانگر ارج و جایگاه ویژه معلمان گرامی و استادان محترم حوزه و دانشگاه است که الگوی همواره ماندگار همچون شهید مطهری دارند.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، در آستانه سالروز شهادت استاد عالی‌قدر حوزه و دانشگاه، شهید مرتضی مطهری، و با گرامیداشت یاد استاد فرزانه دکتر احمد احمدی (طاب ثراه) که در آستانه سومین سالگرد درگذشت آن دانشمند فرهیخته حوزه و دانشگاه هستیم، افزون بر ارج نهادن به کوشش‌های ارزشمندتان در جهت اعتلای علمی سازمان و بلندکردن نام آن در جامعه دانشگاهی، روز استاد را به محضرتان شادباش می‌گویم.

.
امیدوارم که کشور عزیزمان و جامعه دانشگاهی به‌زودی از بلای ویروس عالمگیر کرونا رهائی یابد، فرصت مغتنمی است به روح استادان عالی‌قدری که فقدان آنان در این ایام موجب خسارات علمی و فرهنگی برای کشور گردیده است درود بفرستیم و برای بیماران، شفای عاجل آرزومندم.

کلید واژه ها: حجت‌الاسلام ذبیحی