«مبانی مدیریت بحران» منتشر شد

سازمان مطالعه و تدوین به تازگی کتاب (مبانی مدیریت بحران - بحران‌ های طبیعی و سازمانی) را منتشر کرد.
«مبانی مدیریت بحران» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، کتاب (مبانی مدیریت بحران - بحران‌ های طبیعی و سازمانی)  یکی از جدیدترین آثار گروه مدیریت «سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها» است که در ۱۹۶ صفحه براى دانشجویان رشته مدیریت بحران در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «مدیریت بحران» و سایر علاق‌مندان به مباحث علوم انسانی منتشر شده است.

به نقل از نویسنده کتاب: «مدیریت بحران، یکی از فعاییت های کلیدی در زمینه‌ی مدیریت استراتژیک، اهمیت خاصی دارد. این کتاب با عنوان «مبانی مدیریت بحران» برای دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌ی «مدیریت بحران» تدوین شده است تا توان مدیریتی خود را در مسئولیت‌های اداری و در مواجه با بحران‌ها تقویت کنند. همچنین برای افزایش اطلاعت نیرو های انسانیِ منشا خدمت در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها در تیم های مدیریت بحران موثر است.
این کتاب مشتمل بر مقدمه، تاریخچه، ضرورت و تعاریف مدیریت بحران، برنامه‌ریزی بحران و مدیریت آن در انواع  بحران‌های طبیعی، اجتماعی و سازمانی است و ابعاد گوناگون مقابله با بحران تشریح می شود. ...»

کلید واژه ها: تازه‌های نشر مدیریت