تاریخ فلسفه غرب (۶): فلسفه انگلیسی‌زبان ۱۷۵۰ تا ۱۹۴۵

شابک : 978-600-02-2213-0
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۷۵۰٬۰۰۰ ریال

جلد ششم از مجموعه تاریخ فلسفه غرب دوره‌ای حدوداً دویست ساله را از میانه قرن هجدهم تا میانه قرن بیستم دربر می‌گیرد. ابتدا آراء دو نماینده از «روشنگری اسکاتلندی» یعنی تامس رید و دیوید هیوم را بررسی می‌کنیم. سپس، به دیدگاه‌های جرمی بنتام و نیز ساموئل کالریج که از نقادی‌های کانت متأثر است، می‌پردازیم. اندیشه علم‌گرا و لیبرال در نیمه قرن نوزدهم با آراء جان استوارت میل اوج می‌گیرد. پس از بررسی دیدگاه‌های میل و مساهمت‌های برخی فلاسفه امریکایی، به تحولاتی بنیادین در کمبریج در آغاز قرن بیستم می‌پردازیم که می‌توان آن را سرآغاز فلسفه تحلیلی دانست. آراء مور، راسل و ویتگنشتاین و همچنین، تأثیرات ماخ و فرگه را در این خصوص بررسی می‌کنیم. در نهایت، آراء فلاسفه‌ای چون شلیک و کارناپ را از نظر می‌گذرانیم که اگرچه انگلیسی‌زبان نیستند، اما بر فلسفه تحلیلی تأثیرگذار بوده‌اند.

یادداشت مترجم
عناوین اختصاری آثار

فصل اول: از هیوم تا میل: رید، بنتام و کالریج
فصل دوم: اوج لیبرال: میل و عصر وی
فصل سوم: پایان قرن نوزدهم: ایدئالیست‌ها، پراگماتیست‌ها و علم‌گرایان
فصل چهارم: مدرنیسم 1: فرگه و کمبریج
فصل پنجم: مدرنیسم 2: وین
فصل ششم: پس‌گفتار: پس از مدرنیسم
برای مطالعه بیشتر
واژ‌ه‌نامه
فهرست اعلام

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فلسفه در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی برای درس‌ «فلسفه تحلیلی» به ارزش 2 واحد و سایر دروس تاریخ فلسفه غرب ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌مندان نیز از آن بهره‏‌مند شوند.