تاریخ طراحی داخلی از ۱۹۰۰

تاریخ انتشار : اسفند ۱۳۹۹
شابک : 978-600-02-2230-7
مرحله تولید : جدید
برگزیده : شایسته تقدیر سی‌ونهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست و نهمین دوره جایزه جهانی کتاب سال، 1400
قیمت : ۹۵۰٬۰۰۰ ریال

تاریخ طراحی داخلی دربردارنده معماری، طراحی، هنرهای زیبا، صحنه‌‌آرایی و حتی تاریخ مسائل اجتماعی و اقتصادی است. طراحی داخلی، تمامی عناصر فضاهای داخلی پوسته معماری را شامل می‌‌شود. کتاب حاضر، این مسئله چندوجهی را از طریق مروری کلی بر انواع فضاهای داخلی، از جنبش هنرها و صنایع دستی قرن نوزدهم تا عصر حاضر معرفی می‌‌کند. فرض بر این است که هر فضای داخلی، خواه یک فرد حرفه‌‌ای یا ساکنان آن فضا آن را طراحی کرده باشد، در تاریخ طراحی جای دارد. بنابراین در این کتاب تمامی تغییرات مهم سبکی طراحی داخلی در این قرن، با بحث در خصوص زمینه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آن بیان گردیده است.

پیشگفتار مترجم
پیشگفتار

فصل اول: اصلاحات در سلیقه ویکتوریایی
فصل دوم: در جست‌وجوی سبکی جدید
فصل سوم: نهضت مدرن
فصل چهارم: آرت دکو و مدرن
فصل پنجم: صحنه‌آرایی داخلی به عنوان یک حرفه
فصل ششم: مدرنیسم در دوران پس از جنگ
فصل هفتم: فرهنگ مصرفی
فصل هشتم: دوران پست مدرن
فصل نهم: پایداری در طراحی داخلی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته معماری داخلی در مقطع کارشناسی به‌ عنوان منبع اصلی دروس «آشنایی با معماری تزئینی معاصر (ایران و جهان)» و «تاریخ و مبانی نظری داخلی» هر کدام به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.