سراچه آوا و رنگ: خاقانى‌شناسى

شابک : 978-964-530-783-5
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال

کتاب «سراچه آوا و رنگ» گزیده‌ای است از قصاید، غزل‌ها، قطعه‌ها و رباعیات خاقانی شروانی که به همراه درآمدی در شیوه سخن خاقانی و زندگی او، به انتخاب و شرح دکتر میرجلا‌ل‌الدین کزّازی فراهم آمده است. انتخاب و گزینش اشعار به گونه‌ای بوده که مخاطبان را با فضا و دنیای شعر خاقانی آشنا کند. در شرح ابیات، شیوه‌های بلاغی و نکات زیبایی‌شناختی، ریشه‌شناسی، واژه‌شناسی، باورشناسی، نمادشناسی، زبان‌شناسی تطبیقی و سبک‌شناسی مورد توجه بوده است.

درآمد
چامه‌ها
ترکیب‌بند
غزلها
قطعه‌ها
چارانه‌ها
فرهنگ واژگان
برگزیده کتابشناسی خاقانی

این کتاب برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «متون نظم 3، قسمت اول: خاقانی» به ارزش 2 واحد و در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی بخشی از درس (نظم فارسی 3: خاقانی و نظامی» تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر ادب‌دوستان نیز از آن بهره‌مند شوند.